امروز: 1403/02/06 سروش | اینستاگرام | ایتا

گزارش جلسه مجمع عمومی عادی سالانه انجمن سنگ استان کرمان در خردادماه 1397

جلسه مجمع عمومی عادی سالانه انجمن در تاریخ 28/03/97  راس  ساعت 17 در محل اتاق بازرگانی کرمان با حضور اکثریت اعضا و فعالان بخش معدن و صنعت سنگ کرمان تشکیل شد.در این  جلسه پس از قرائت دستور توسط رییس مجمع، جناب آقای مهاجرانی رئیس هیئت مدیره انجمن مطالبی در خصوص عملکرد وفعالیت های  انجمن در سال 1396به مجمع ارائه نمودند.پس از این گزارش مطابق دستور جلسه موارد بررسی و تصمیمات ذیل اتخاذ شد:

1-ارایه گزارش عملکرد هیات مدیره

2-ارایه صورت های مالی و گزارش بازرس و تصویب صورت های مالی

3_ انتخاب اعضاي اصلی و علی البدل هيات مديره و بازرس

• گزارش عملکرد هیات مدیره و صورت های مالی و گزارش بازرس ارایه و مورد تصویب حاضرین در جلسه قرارگرفت.
  • انتخابات هیات مدیره برگزار گردید و جناب آقایان سید حسین مهاجرانی ، احمدرضا نیک طبع ، عباس عزیززاده، یاسرمقصودی و نیما جاودان به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره و آقایان صادق نخعی و رضا حاتمی به عنوان اعضای علی البدل به مدت دو سال انتخاب گردیدند.
  • انتخابات بازرس انجمن برگزار گردید و جناب آقای رضا انجم شعاع به سمت بازرس اصلی و آقای مجید توکلی به سمت بازرس علی البدل برای مدت یکسال انتخاب شدند.

پس از تصویب موارد دستور جلسه ، در خصوص فعالیت کمیسیونهای انجمن و مسائل ومشکلات بخش معدن و صنعت سنگ تزیینی بحث و بررسی توسط حاضرین صورت گرفت.

جلسه با تشکر و قدردانی از اعضای شرکت کننده در مجمع  درساعت 19:30، پایان یافت.

کلیه حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت انجمن سنگ استان کرمان محفوظ میباشد.

کلیه مقالات و مطالب سایت تحت نظر و دیدگاه شخصی نویسنده بوده و انجمن سنگ مسئولیتی در این خصوص ندارد

امروز
دیروز